Hvorfor bruke video?

  • Sosiale plattformer prioriterer video.
  • Internettbrukere ønsker video.
  • Video er god søkemotoroptimalisering, og vil løfte frem en artikkel med video bruk.
  • Video er en følelsesmessig bedre formidler.
  • Video har en bedre forklaringsevne enn tekst alene.
  • Med video får du mer klikkrate.

Reklamefilm og video for bedrifter og private

Visste du at?

Både Facebook og Google gir deg høyere prioritet om innholdet ditt er levende bilder. Det blir lastet opp mer video på Internett hver måned enn TV-bransjen har skapt på tiår.

70% av forbrukerne sier at de har delt merkevarens video, samtidig som 72% av bedriftene sier at video har forbedret konverteringsfrekvensen. 52% av forbrukerne sier at å se produktvideoer gjør dem mer sikre på kjøp av online produkter og tjenester.

Og ikke bare tenk YouTube! For å oppleve høyere engasjement med videomarkedsføring, kan du lage et videoinnlegg eller starte en live-kringkasting på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Live video blir stadig populærere, et stort antall bedrifter som bruker det til intervjuer, produktdemoer og «bak kulissene» glimt av hendelser, livet på kontoret, hvordan produktene blir laget, etc.

Skap oppmerksomhet med levende bilder

Mengden av filmer på internett er blitt helt enorm. For å overleve fremover dreier det seg om kvalitet og kvantitet. For å få folks oppmerksomhet må du ha både mye innhold og godt innhold. Vi hjelper deg med det!

Contenvideo lager filmer av høy kvalitet, med rask levering. Vi lager film fra hele Østfold og har tilholdssted i Halden. Har lang erfaring med gode referanser og er også godkjent droneoperatør av Luftfartstilsynet.